HFT BRENGT CONCEPT, ONTWERP, TECHNOLOGIE EN ORGANISATIE SAMEN OM DE ONLINE AMBITIES VAN ONZE KLANTEN WAAR TE MAKEN!  
 
 
ONLINE STRATEGIE

ONLINE STRATEGIE

De meeste marketing en communicatie activiteiten moeten nog scherper op de klant worden toegespitst en zijn onderdeel van een vooraf bepaalde marketing-, klant- of kanaalstrategie. Wij bij HFT geloven in user-centered communication en passen de outside-in benadering toe waarbij de informatievraag van uw klanten centraal staat bij het bepalen van uw online strategie.

Het centraal stellen van de informatie behoefte van de doelgroep is de grondslag voor het opzetten van alle interactieve media concepten. De klant zal zelf willen kiezen via welk kanaal hij contact zoekt met de organisatie. Alle kanalen zullen daarom eenduidige informatie (content) moeten verschaffen. 

Uw online strategie is van groot belang voor het slagen van uw online ambities. HFT Communications helpt u graag verder.

KORT OVER ONS

HFT Communications helpt u graag bij het realiseren van uw online ambities. Vanuit onze disciplines Online Strategie, Project management en Content management en aan de hand van de informatievraag van uw doelgroep - klanten, medewerkers en/of partners van uw organisatie - ondersteunen wij u bij het uitwerken en implementeren van de interactieve media diensten om uw business doelstellingen te realiseren.

CONTACT GEGEVENS

HFT Communications B.V.
Floridalaan 4
3404 WV IJsselstein
Netherlands
06 224 55110
frido@hftcom.nl
http://www.hftcom.nl
 
 
 
 
 
 

HFT Communications B.V. is an OIXIO company