HFT BRENGT CONCEPT, ONTWERP, TECHNOLOGIE EN ORGANISATIE SAMEN OM DE ONLINE AMBITIES VAN ONZE KLANTEN WAAR TE MAKEN!  
 
 
OVER HFT

OVER HFT

Als professional in online werken zorgt HFT Communications voor toegevoegde waarde bij onze klanten die met interactieve marketing, communicatie en technologie in hun markten willen excelleren. HFT Communications is sinds 2006 actief en helpt u graag bij het realiseren van uw online ambities.

Wij hebben jarenlange ervaring met online dienstverlening en wij weten dit te combineren met diepgaande kennis van online marketing en communicatie. Met een eigen visie en in de praktijk ontwikkelde methodieken werken wij met veel plezier om onze klanten te ondersteunen bij het behalen van online doelstellingen. En door onze directe contacten met gerenommeerde eindopdrachtgevers maar ook door onze hechte samenwerking met partners worden wij vaak betrokken bij het ontwikkelen van online oplossingen en implementaties.

KORT OVER ONS

HFT Communications helpt u graag bij het realiseren van uw online ambities. Vanuit onze disciplines Online Strategie, Project management en Content management en aan de hand van de informatievraag van uw doelgroep - klanten, medewerkers en/of partners van uw organisatie - ondersteunen wij u bij het uitwerken en implementeren van de interactieve media diensten om uw business doelstellingen te realiseren.

CONTACT GEGEVENS

HFT Communications B.V.
Floridalaan 4
3404 WV IJsselstein
Netherlands
06 224 55110
frido@hftcom.nl
http://www.hftcom.nl
 
 
 
 
 
 

HFT Communications B.V. is an OIXIO company