HFT BRENGT CONCEPT, ONTWERP, TECHNOLOGIE EN ORGANISATIE SAMEN OM DE ONLINE AMBITIES VAN ONZE KLANTEN WAAR TE MAKEN!  
 
 
OPDRACHTGEVERS

OPDRACHTGEVERS

Ook uw organisatie werkt tegenwoordig in meer of mindere mate als uitgever van informatie. Uw mensen produceren en verspreiden informatieproducten als hoofdactiviteit, als onderdeel van de service aan afnemers, ter ondersteuning van de marketing- en communicatieactiviteiten of als informatievoorziening richting werknemers. 

Uw organisatie beschikt met alle waarschijnlijkheid over veel uiteenlopende vormen van informatie zoals productbeschrijvingen, offertes, klantinformatie, communicatie uitingen, marketing rapporten en meer. Opgeslagen in verschillende bronnen en waarschijnlijk verspreid over meerdere afdelingen.

Wij helpen u graag deze informatie op een slimme en gestructureerde manier met elkaar te combineren. Zo wordt het ook voor uw organisatie mogelijk meer op de informatiebehoefte van uw klanten gerichte online diensten te ontwikkelen en tegelijkertijd beter centraal overzicht te krijgen van online marketing en communicatie activiteiten.

Juist omdat alle marketing en communicatie activiteiten steeds scherper op de klant worden toegespitst moeten deze onderdeel zijn van een vooraf bepaalde marketing-, klant- of kanaalstrategie. Strategieën waarbij het effectiever gebruik van informatie en efficiënter inzetten van communicatie aan de basis liggen van een groeiende klant- en bedrijfswaarde en een beter inzicht in de return on marketing en ICT (ROMI) activiteiten

Informatie levert pas echt toegevoegde waarde in uw online activiteiten wanneer het in de juiste context en kwaliteit op tijd gepresenteerd worden aan de juiste mensen. Hiermee kan uw organisatie zich onderscheiden van concurrenten en wordt uiteindelijk het differentiërend vermogen van uw onderneming bepaald.

 

KORT OVER ONS

HFT Communications helpt u graag bij het realiseren van uw online ambities. Vanuit onze disciplines Online Strategie, Project management en Content management en aan de hand van de informatievraag van uw doelgroep - klanten, medewerkers en/of partners van uw organisatie - ondersteunen wij u bij het uitwerken en implementeren van de interactieve media diensten om uw business doelstellingen te realiseren.

CONTACT GEGEVENS

HFT Communications B.V.
Floridalaan 4
3404 WV IJsselstein
Netherlands
06 224 55110
frido@hftcom.nl
http://www.hftcom.nl
 
 
 
 
 
 

HFT Communications B.V. is an OIXIO company