HFT BRENGT CONCEPT, ONTWERP, TECHNOLOGIE EN ORGANISATIE SAMEN OM DE ONLINE AMBITIES VAN ONZE KLANTEN WAAR TE MAKEN!  
 
 
CONTENT MANAGEMENT

CONTENT MANAGEMENT

Content Management zien wij bovenal als een organisatievraagstuk en zal in onze filosofie als een volwaardige bedrijfsdiscipline in de organisatie ingebed zijn.  

Wij zijn van mening dat in alle interactieve mediaconcepten zonder uitzondering dé hoofdrol is weggelegd voor Content Management. De implementatie van een content management afdeling, ondersteund met techniek, stelt organisaties in staat medewerkers en partners efficiënter te laten samenwerken, effectiever (potentiële) klanten te bewerken en te voldoen aan (branchespecifieke) regelgeving. 

Zo zal voor een effectieve website het uiteraard ook van groot belang zijn dat uw organisatie op de juiste manier wordt ingericht om een continue informatievoorziening te waarborgen. De inhoud van de website moet per slot steeds actueel blijven. En daarnaast zal de interactiviteit via bijvoorbeeld e-mail vanaf de website zo snel en goed mogelijk worden beantwoord. 

Het resultaat van onze werkzaamheden is dat het proces van gestructureerd en planmatig verzamelen, creëren, bewerken, controleren, publiceren en beheren van informatie of content producten voor specifieke doelgroepen door de gehele organisatie gedragen wordt. Er kan hierdoor effectief ingespeeld worden op de specifieke informatiebehoeften van individuele klanten, medewerkers en partners.

KORT OVER ONS

HFT Communications helpt u graag bij het realiseren van uw online ambities. Vanuit onze disciplines Online Strategie, Project management en Content management en aan de hand van de informatievraag van uw doelgroep - klanten, medewerkers en/of partners van uw organisatie - ondersteunen wij u bij het uitwerken en implementeren van de interactieve media diensten om uw business doelstellingen te realiseren.

CONTACT GEGEVENS

HFT Communications B.V.
Floridalaan 4
3404 WV IJsselstein
Netherlands
06 224 55110
frido@hftcom.nl
http://www.hftcom.nl
 
 
 
 
 
 

HFT Communications B.V. is an OIXIO company