HFT BRENGT CONCEPT, ONTWERP, TECHNOLOGIE EN ORGANISATIE SAMEN OM DE ONLINE AMBITIES VAN ONZE KLANTEN WAAR TE MAKEN!  
 
 
PROJECT MANAGEMENT

PROJECT MANAGEMENT

Centraal in onze aanpak staat de projectmanager. Deze is het belangrijkste aanspreekpunt voor de realisatie van uw online ambities. De projectmanager zorgt voor het samenbrengen van de juiste disciplines en specialisten. En is ook verantwoordelijk voor de bewaking van planning, budget, risico en issue management, communicatie en rapportage.

Het is onze ervaring dat bij de invoering en verbetering van online diensten de impact op verschillende organisatieonderdelen, bedrijfsprocessen, IT systemen en structuren groots kan zijn. Bij het starten van een project wordt in overleg met u een projectorganisatie gedefinieerd. Door het benoemen van rollen en verantwoordelijkheden is het op slag duidelijk voor uw interne organisatie maar ook uw toeleveranciers wie voor welke taken het aanspreekpunt is. Ondersteund door project management methodes als Prince2 of door uw organisatie zelf ontwikkelde methodieken wordt hiermee de de organisatorische impact, verandering en verankering van het project geborgd.

De projectmanager zal gedurende elke project fase op gezette tijden in overleg met u de inhoud, vorm en uitvoering van het project bespreken.

KORT OVER ONS

HFT Communications helpt u graag bij het realiseren van uw online ambities. Vanuit onze disciplines Online Strategie, Project management en Content management en aan de hand van de informatievraag van uw doelgroep - klanten, medewerkers en/of partners van uw organisatie - ondersteunen wij u bij het uitwerken en implementeren van de interactieve media diensten om uw business doelstellingen te realiseren.

CONTACT GEGEVENS

HFT Communications B.V.
Floridalaan 4
3404 WV IJsselstein
Netherlands
06 224 55110
frido@hftcom.nl
http://www.hftcom.nl
 
 
 
 
 
 

HFT Communications B.V. is an OIXIO company