HFT BRENGT CONCEPT, ONTWERP, TECHNOLOGIE EN ORGANISATIE SAMEN OM DE ONLINE AMBITIES VAN ONZE KLANTEN WAAR TE MAKEN!  
 
 
DIENSTEN

DIENSTEN

HFT is een multi-service organisatie. Wij brengen concept, design, technologie en organisatie samen om voor uw klanten een optimale online ervaring te realiseren. Ook uw klanten zullen in toenemende mate vragen om extra toegevoegde waarde binnen de online diesten die u biedt. En dit hogere service niveau kan leiden tot een verbetering in loyalty, retentie of een toename in online sales. 

Onze expertise en diensten zijn er voornamelijk op gericht om uw online diensten beter te laten aansluiten op de verwachtingen, percepties en daadwerkelijke online ervaring van uw klanten. Dit doen wij door onder meer de informatie vraag van uw doelgroep te analyseren. Vervolgens zullen wij
aan de hand van een krachtig online concept en een doeltreffend design ervoor zorgen dat uw organisatie en IT systemen effectief aan deze vraag kunnen voldoen.

Zo zijn wij in staat interactieve marketing en communicatie concepten te ontwikkelen die geintegreerd in de totale online dienstverlening passen. Onze werkwijze is gebaseerd op in de praktijk ontwikkelde en gangbare methodieken en is geënt op het vinden van aansluiting bij de specifieke door u aangegeven doelstellingen en het onderscheidend vermogen van uw organisatie.

KORT OVER ONS

HFT Communications helpt u graag bij het realiseren van uw online ambities. Vanuit onze disciplines Online Strategie, Project management en Content management en aan de hand van de informatievraag van uw doelgroep - klanten, medewerkers en/of partners van uw organisatie - ondersteunen wij u bij het uitwerken en implementeren van de interactieve media diensten om uw business doelstellingen te realiseren.

CONTACT GEGEVENS

HFT Communications B.V.
Floridalaan 4
3404 WV IJsselstein
Netherlands
06 224 55110
frido@hftcom.nl
http://www.hftcom.nl
 
 
 
 
 
 

HFT Communications B.V. is an OIXIO company